Campanula Glomerata ‘Superba’       Alchemilla mollis ‘Robustica      Viburnum opulus ‘Roseum’

m van tol -Campanula 

 

m van tol Alchemilla 

 

m van tol Viburnum

 

Een kluwenklokje met paarsblauwe bloemen produceren we van half april tot begin juni. Met onze rolkassen zijn we in staat om met dit Hollandse product al vroeg op de markt te zijn. 

  Bekend onder de Nederlandse naam Vrouwenmantel. Productie in de maanden juni en juli. Bloemen groeien in de buitenlucht op maar enkele weken voor de oogst wordt er een rolkas over het gewas geplaatst. Hierdoor wordt de Alchemilla beschermd tegen de weersomstandigheden wat de kwaliteit ten goede komt.   In de volksmond Sneeuwbal. Deze trekheester brengen we op de markt van begin maart tot eind april. Geteeld in de volle grond en oogstvervroeging vindt plaats in de rolkas.
   

 

 

   
Skimmia ‘Rubinetta’      Herfstchrysant     
m van tol Skimmia    m van tol Herfstchrysant     
De rode pluimen van deze snijheester is een bekend kerstproduct. Maar tegenwoordig gebruikt van het late najaar tot het vroege voorjaar. Onze oogstperiode is van november tot het einde van het jaar.    Altijd nog bij ons op het bedrijf aanwezig. Gemengde troschrysanten leveren we van eind september tot 1 november. Het oogst gebeurd in de rolkas wat name de bladkwaliteit ten goede komt.